29 Mart 2014 Cumartesi

The Balm Girls Lipstick - Mia Moore ve Kırmızı Ruj Tavsiyeleri


Bugün size bahsemek istediğim ürün Mia Moore ruj. The Balm'ın Girls rujlarının en iddialısı.

Bu ruju Balm Jovi paletinde kullandım ilk olarak. Gratis'e uğrayıp dudak ürünlerindeki indirimi görünce dayanamayıp almıştım uzunca bir süre önce.


Fotoğraflarda biraz daha turuncumsu görünüyor fakat Mia Moore tam manasıyla kırmızı bir ruj. 
Mat bitişli bir ruj değil ama zamanla matlaşıyor çünkü dudağı çok kuruyor ve boşluklara doluyor. 
Çok fazla bulaşma yapıyor ayrıca. Bardağınızda, sigaranızda koyu kırmızılıklar görmeniz muhtemel.


Çok fazla ilgi bekleyen bir ruj. Fakat sık aralıklarla dudağınızı nemlendirip rujunuzu tazelediğiniz zaman kesinlikle hakkını verecek bir güzelliği var.

Tavsiye kısmına gelecek olursak;
Eğer bu tarz rujlarda problem yaşıyorsanız tavsiyem dudağınıza rujdan önce göz bazı sürmeniz. Dudak da göz kadar hassas bir bölge olduğundan problem yaratmıyor.
                        























                                  
    Rujunuza uygun dudak kaleminiz yoksa bir ruj fırçası yardımıyla çerçeveyi yaptıktan sonra rujunuzu sürebilirsiniz. Ruj fırçam yok diyorsanız da, ben japon pazarında 3buçuk liraya aldığım fırça setinin ruj fırçasını kullanıyorum bunun için.

Son olarak rujunuzu sürdükten sonra kapatıcı ile dudaklarınıza bir dış çerçeve çizerseniz istediğiniz o mükemmel görünümü yakalayabilirsiniz. Bunun içinde aldığım setin içindeki eyeliner konusunda hiçbir işe yaramayan açılı eyeliner fırçasını kullanıyorum. 














                           



  






                  Mia Moore'nin fiyatı indirimsiz 20 lira. Bütün The Balm ürünleri için söylüyorum indirim dönemlerini beklerseniz daha kazançlı çıkabilirsiniz.


Ayrıca Mac'in Ruby Woo ve Russian Red gibi rujlarına dupe olarak gösteriliyor bu ruj. Kırmızı ruj sevenlerdenseniz kesinlikle bir şans vermeniz gereken bir ürün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...